برای دنبال کردن کانال به حساب کاربری خود وارد شوید
ورود به حساب کاربری
X در کانال تلگرام ما عضو شوید
3
این بنا یک تالار کنفرانس زیرزمینی با ظرفیت 1000 نفر خواهد داشت.دیوارهای این بنا، بزرگ تر قطعات شیشه های خمیده را در خود جای داده اند.بنای سفینه ای شکل 13000 کارمند را در خود جای خواهد داد.در طراحی این بنا از یکی از میادین لندن الهام گرفته شده که در آن، خانه ها پارکی را احاطه کرده اند و همچنین نیم نگاهی هم بر ضلع اصلی محوطه دانشگاه استنفورد شده است.پس از اتمام پروسه ساخت این کمپ، 80 درصد آن را فضای سبز تشکیل می دهد.برخی از درختان در ادامه از خاک خارج شده و به کافه تریای ساختمان انتقال داده می شوند.این بنا صد درصد انرژی مورد نیازش را از منابع تجدیدپذیر به دست می آورد.1000 دستگاه دوچرخه در سرتاسر کمپ آماده خواهند بود تا کارکنان برای عبور و مرور خود در محوطه داخلی از آنها استفاده نمایند.ماشین های کارکنان در پارکینگ زیرزمینی کمپ پارک خواهند شد، تا منظره پیرامونی بنا را خراب نکنند.یک کافه تریا به مساحت 5500 متر مربع در کمپ وجود دارد.

دریافت کد نمایش

کد ویدئو با موفقیت کپی شد

گزارش مشکل

نظرات

برای ارسال نظر باید به سایت ورود کنید و یا عضو شوید.